Ріднесенька!
.
Ось і вступив у свої права 2016 рік. Ти ще без пам’ятника на могилці. Якщо б не підняли долар, пам’ятник стояв би давно. Це мене дуже хвилює, бо ніхто не знає, що може статись кожну секунду.
.
На Новий Рік я зустрівся з Тобою і хочу подякувати Тобі, що в сні попередила мене. І все ж ДТП на дорозі не сталось, я зупинив машину за 5 см. від іншої машини. Машини наші стояли, мов вкопані. Хлопець з тієї машини вийшов ,побачив ту мізерну відстань між машинаим і сказав: «Боже, дякую Тобі». А мені: «З Новим Роком Вас».
.
Я ще раз дякую Господу і Тобі за захист. Ти мій ангел-охоронець.
.
Морозні дні приніс нам Новий Рік
Без крихти снігу з чорною землею,
Шальних вітрів і протягів потік,
Пустинних вулиць з жодною душею.
.
Потік машин дорогою поменшав,
Сховались люди в себе по домівках,
Не зменшив для людей він тільки справ,
А збільшив лиш проблем в іхніх голівках.
.
Звільниив Господь Тебе від цих проблем,
Мене залишив, щоб вирішував я сам,
Не уявляєш, скільки різних тем,
Правителі «чужі» накидали їх нам.
.
Підвищення зарплати, щоб не вмер,
Кидають кістку людям вже без м’яса,
Не знаю… Як прожити нам тепер?
Самі холені, як ялинкова прикраса.
.
На Новий Рік до Тебе я прийшов
Й, не дивлячись на вибрики погоди,
У погляді Твоїм відчув земну любов
З Твоєї, рідна, неземної вроди.
.
Енергію даєш всім для життя,
Хоч вже давно лежиш Ти у могилі,
Ти не пішла із нашого бутя,
Про це говорять очі Твої милі.
.
Твій Володя.