Селфі на андроїд і ти у мережі
Не знаєш де межі між тими хто стежить
І тими хто стрибає із парашутом
Туди де ніколи не бути тобі, такою як вчора
Зникнути би після снігу туди до море
Казок і легенд, що зникають за димом
Зелених зірок у кухлях мальтійського пива
І засинаючи чекати на диво
Забуваючи тих хто лишив свої номери
Як розвіяний дим і уламки вітрин
Шматки фотографій на старий полароїд
І барви не розв’язаних загадок картин
Всіх, які у галереях один-в-один
Оживали і обмінювались рамами після заходу Сонця
Голландськими драмами у сімнадцятому столітті
За холодною росою спаленого суцвіття
Непереборного бажання творити
Від повноліття, до тієї самої миті
Коли ти побачиш корабель у палаючому океані
Описаний у твоєму улюбленому романі