Тримай мене міцно
Але на відстані
витягнутої руки
я маю намисто
і човен з пристанню
В тебе - сумні думки
Малюєш пастеллю
химерні обличчя
і слухаєш діксі-джаз
А вдень, коли світло
Досяжне й звичне
Глевким видається час
Кривавлять картини,
І божеволіють
падають зі стіни
якщо я за ними
захочу додолу
будь ласка, мене спини
Багаття душі
Зберігати важко
Замкнеться магічний круг
Тримай мене ніжно,
як хвору пташку,
не смій опустити рук