Повільно, але з часом все забудеться
Зітреться з голови, загубиться
Довгоочікувана подія відбудеться
І кожна мрія, якщо вірити, то збудеться
Переболить, перегорить, пройде
Нові двері відкриються, усе мине
Недосяжні бажання перестануть мучити
Повільно,але з часом можна далі йти.