За руки взяли мале Дитятко
Отець і мати.
І обіцянку до Бога склали,
Його віддати.
Сьогодні з щемом і вірним серцем
Маля Пречисте
Ведуть до Храму Єрусалиму
Всі урочисто.
Спасіння роду людського нині
Настало в світі,
Приймає Ангел Святе в Святиню
Лілеї квітку.
Дівчатко миле , таке маленьке,
А розум зрілий.
Служити Богу віддала ненька,
Щоб всі прозріли.
Велика тайна,земна Цариця
В Святеє входить
І Серафими , і Херувими
Її провадять.
Батьки земнії ,ростіть у дітях
Любов до Бога.
І душі ваші мене назавжди
Земна тривога.
У Божий храм приходьте разом
З своїми дітьми.
Бо тільки з Богом і щирим серцем
Спастись у світі.
Отроковиця Пречиста Діва
Хай з нами буде,
Нехай рятує від бід і гніву
Усіх нас,люди!!
4.11.14р.
Добре, Леся. Я теж сьогодні просіяв віршем, бо доня моя народилася в цей славетний день, і Бог послав їй визначні можливості, одна з яких - одержувати інформацію ЗВЕРХУ про те, що її цікавить, наприклад.
леся квіт відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00