Заметіль у кав"ярні не бентежить..
Чужими слідами мандрую назустріч.
Кінець від когось іще залежить?
солодкий аромат какао...
Ота зима - моя королева.
Крізь вітри пронизливі поклич.
Нехай усе, що я заплела,
розірветься мов не бувало
Підсолодити трохи не завадить..
Ще кроків триста залишилось,
а друге "я" лишень порадить:
"лишись на місці.. і не йди..."
Не навздогін за пахощами,
назустріч я. Не загубилась.
Хоч заметіль кружля дощами
де паралельні простираються світи
1.12.15