Так матусю, я ́́́екстреміст
Я пішов на майдан для тебе
Я хотів що ти з батьком моїм
жила в гарній квітучій́ країні
Так матусю, я екстреміст
І нехотів вже терпіти
Як над нами знущаются
Мамочко я екстреміст
Я хотів жити в кращій країні
І щоб мої діти жили гарно
Щоб жили вони краще ніж я.
В країні якій корупції нема.
В країні якій захищають людей,
а не убивають на майданах дітей.
Так матусю я екстреміст
Я хотів країну кращою зробити
та нажаль невийшло.
Тепер я лежу у домовині
і ти плачеш, батько стоїть
й теж чуть неплаче.
Мамочко я екстреміст
А країна моя ще встане з колін.
І буде усе у нас добре.
І в нашій країні захищатимуть,
а не убиватимуть дітей ́...