Злотує злото і керує всім на світі,
Немов болото поглинає всіх і все.
Все продається: від кохання і до квітів,
В несправедливості вже мозок аж трясе.
Брехня квітує у безликості суспільства,
Правда лютує в неспроможності своїй.
Як легко було жити у дитинстві,
І сподіватись на країну-сонцемрій.
Тут падати не можна, бо притопчуть,
Та й переступлять, ніби зараз не було.
Плітками кожен кОжного лоскочуть,
Добро себе на світі нещадно віджило.