Колес скреготання, дорога, мости...
По склу збігла крапля холодна.
В береті так жарко, і жарко в душі,
А в шлунку, здається, голодна.
Дерева не бачили досі мене:
Нотую слова у мобілку.
Нехай сніг довкола усе замете,
Чомусь задощило узимку.
Бентежні думки і вогні магістралей,
Пузир із солодкої гумки.
Мій друже, я так за тобою скучаю,
А ти не гадаєш і думки.
27.02.2005