Завжди пам'ятатимо, небесну сотню,вони здобули перемогу,
ми віддали Героїв україни, в руки Богу.
І досі чути сльози матерів що плачуть за синів,
Я ніколи не забуду цих сміливих юнаків,
які боролись за волю, свого нараду ,
а зараз б'ють ворога зі сходу!!!
Ми ніколи не думали, що прийде до нас війна
але страху в українців, вже нема.
Ми готові, життя віддати щоб не стояти на колінах,
бо ми незалежна нація ми УКРАЇНА.
Нас не залякати градами й гранатами,
Рано чи пізно кати будуть за гратами.
Ми виграєм війну тому, що з нами Бог
і Україна заживе без тривог.
Ми не здамоя без бою тому , що ми Україна,
ми не здамося , і не даремно був майдан,
ми не здамоя без бою , захищаючи волю,
ми не здамося поки б'ється серце у бійця.