Фільм ідіоти це справжня соціальна
бомба...
Він заставляє задуматись над своїм
життя...
Багато ексцентричних сцен
показують наше справжнє
сьогодення...
В середині кожного з нас живе
маленький ідіот...
Коли в нас стається якась трагедія,
або коли нас зраджують ми
закриваємось... Залишаємось на
одинці з думками...і починаючи з
цього етапу інші не розуміють
нас...вони тицяють пальцями,
засуджують...
В мене особливий сум викликало
те, що люди байдужі до проблем
інших, він відвертаються від них,
замість того щоб допомогти... Ми
повинні не закривати очі на
проблеми інших, потрібно внести в
їхнє життя краплину любові і
тепла...і світ стане кращим...
Фільм чудовий, пробирає до
сліз...жаль тільки,що не всім
зрозуміти його задум...