Кохання моє не має меж!
Почуття мої теплі до тебе!
Серце виривається з грудей!
Душа рветься до тебе!
Ти кохання моє єдине в світі!
Тобою дишу и живу!
Нема діла до іншого!
В серці тільки ти кохана!
Не зустрічав і не бачив подібних
Тобі рівних в моєму житті!
Ти проникла в мою душу!
Звілнила серце з клітки лідяної!
Ти газадка чарівна моя!
С тобою я знаю ціль в житті!
С тобою я хочу прожити життя!
Твій вибір затобою!