Немає дівчини своєї!
Яка пленила моє серце!
Яка була тільки моєю!
Яка була вірною дружиною!
Є на моєму шляху, багато дівчин!
І всі вони різні та прекрасні!
Моє серце до них холодне!
Не жодна із них не отогріє серце!
Немає тієї дівчини теплої!
Яка отогріла моє холодне серце!
Яка змогла мене зрозуміти!
І яка дарувала тільки тепло!
Не кожна зможе це дата мені!
Але серед них така знайдеться!
Мало чи багато пройде часу,
Но вона знайдеться на моєму шляху!