Листопадні сніги
Засипають на полі доріжку
Я прошу розкажи,
ну скажи мені слово, не більше.
Все мовчиш!
І тріпоче у грудях серце твоє гаряче
Ну хоч щось розкажи мені,
Ні? Тоді небо хай плаче
Листопадні сніги засипають городи у селах
Це романтика, правда?Ну чому ти така невесела?
Чом похнюплена завжди красуня блакитноока?
Ти не дівчина, просто лебідь, а не сорока
Ти не бійся людей, вони завжди такі продажні!
У них очі закриті, вони уже не відважні.
Вони заздрять, ховаються тільки б не чіпали.
Таке племя, що завжди усього їм мало.
14.10.2015