Світ білий і чорний!
Ні хто не знає своє майбутнє!
Кожен має свій шля в житті!
Має свою другу половинку душі!
Де ця половинка ні хто не знає!
А вона зовсім поруч до тебе!
Тільки потрібно зрозуміти де вона!
Вона теж шукає тебе!
Але буває зовсім по іншому!
Її нема поруч тієї половинки!
Яка любила і розуміла тебе,
С першого слова!
Но є та половинка яку не бачись!
Вона біля тебе кожен день!
Коли ти це зрозумів,
Що це твоя половинка!
Ти починаєш боротис за неї!
Але ти не вспів вчасно розуміти,
Що це твоя друга половинка!
Но ти її втрачаєш на все життя!!!