Мені до тебе міліони кроків,
Мені до тебе тисячі хвилин.
Трамвай не їде колією поки
На вітру в'ється кілька волосин.
Той східний вітер полетить на захід,
Слова понесе : "Я тебе люблю!"
Ти чуєш? Чуєш?...Відлетіли птахи...
В тобі радію, в тобі веселюсь...
Коли ж без тебе - на душі неспокій,
Такий повільний мого часу плин.
Мені до тебе міліони кроків,
Мені до тебе тисячі хвилин.