Тепер ми маємо мільйон, а ти?
Й міркуєм, що з багатством цим робити.
Давно зібрались з ним в мандрівку йти
Й поміж людей хороших розділити.
Мільйон очікувань і скромних побажань,
Що оминали і долали перешкоди.
Мільйон звісток щасливих й творчих сподівань
І радості солодкі нагороди.
Мільйон мелодійних й багатозначних слів,
Шліфованих на дискусійному станку.
Мільйон чудових радостей і втіх
В пахучому родинному вінку.
Заморських марципанів за нього не придбати,
Його цінність не має грошового еквіваленту.
Та лише з ним можна увесь світ обняти,
І не чекаючи потрібного моменту.
Тобі частинку від мільйона у дарунок віддаю,
Що більший вартості королівських прикрас.
За те, що ти говориш «I love you»
І світ фарбуєш радістю для нас…