Я вже пішла, закрила двері
Не набридай.
Вчувалось в кожній із артерій -
Не розбивай...
Той стогін серця необачний
Не відтвори.
Солодким сном, хай не тлумачним,
Заговори.
Я вже пішла, кохать несила,
Десь берег мій.
Там де сльозу свою зронила,
Не онімій,
Зійде увечері, чи вранці
Нове стебло.
Ми всі своєї долі бранці,
Ну що ж, було...
2013.