Ця симпатична тваринка так схожа на потяг!
Ні, не статевий, а потяг у значенні транспорт...
Тільки по рейках звірятко практично не ходить,
Маючи нори, стежки і рослинне багатство...
Вигляд у нього до того ж військово-солідний.
Кожен солдат би позаздрив такому мундиру...
Тільки відлякує гарного звірика слід мій,
Певно, відчув: повезу я його у квартиру.
Звірів король має бути таки броненосець!
Хоч би заради свого міні-бронежилету...
Люди кричатимуть: "Що то городиш ти? Досить!
Краще зготуй нам його на шашлик чи котлету..."
Ні! Броненосець - найкраща у світі тварина!
Ще би АК-47 почепити на нього :)
Дати у руки гранату, або ж мандарину,
І відпустити в далеку і довгу дорогу...
11.05.12