Чому в тебе очi сумнi?
I в день?
I в ночи?
і в полуднi?
Чому в тебе очi порожня земля?
i посміхаєшся сумно?
Що за печаль тебе обійма залізними ланцюгами?
Серце твоє - пітьма.
Сіра.Безжальна.Чорна?
Чому в тебе очі сумні?
По середах і неділях?
Чому в тебе очі сумні?навіть коли посміхаєшся щиро?
Очі твої кавова трясина.
Де ти пізнав печаль?
Бідна моя дитино.
Що за підступна тінь причаїлася у зінницях?
Очі твої сумні,вкриті брунатною крицею.
Очі твої вода з глиною у криниці.
Очі твої сумні,все не збагну чому, я?
Оксамитом блищать в напівтьмі до якої я прикута......