Marika відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ближче, ти права. Тут таке... Хм... Я з людей, що про свої проблеми і переживання, негатив розповідають рідко. Навіть у віршах іноді це непросто. А російською, як мовою нерідною, це зробити чомусь легше. Знаю, трохи дивно. Але так є.
З тої самої причини і вірші українською більш світлі від російських. Тільки в прозі я ніколи не використовую російську. Якось так вже звикла.
Ну, є ще деякі написані комусь із друзів, які родом з Росії
Це "Цветное", і десь половина з решти "нерідних" ("Скрипачка", " Домовой"...)