Дорогенька Моя!
.
Сьогодні День Святої Трійці!
В ці свята Ти озеленювала всі кімнати гілочками з липовим цвітом. А сьогодні я дуже гарно озеленив Твою могилку гілочками з дуже пахучим липовим цвітом.
Спи спокійно! Моя люба дружино!
Присвячую Тобі цей вірш.
.
Зелені свята вже прийшли!
І в поколіннях люди звикли,
На службах, у Святих церквах,
До Господа ідуть молитви.
.
Все очищається, живе,
Молитва зігріває душу,
І до померлих у цей день,
Прийти я з свічечками мушу.
.
Я згадую щасливі дні!
Як традиційно, всі привикли,
З Тобою, в домі прикрашали ми
Гілками, із квітками липи.
.
Коли прийду до Тебе я,
Ангели будуть всі зі мною,
Я на могилочці в цей день,
Зустрінусь з Трійцею Святою.
.
Перед могилкою стою...
Приніс я гілки з цвітом липи,
За все що дано нам в житті,
Нам треба Господа молити.
.
І в цей прекрасний, світлий день,
Як жаль, що Ти вже не зі мною,
Я на могилочці Твоїй,
Вмиваюсь впавшою сльозою.
.
Але хмариночко... Ти знай!
Що би не сталося зі мною,
Я вдячний буду все життя,
Що Господь звів мене з Тобою.
.
Люблячий Тебе, Володя!