1
Для кого всі ті слов́а?
Чому надії у диво нема !
Чому так довго трива
Ця холодна і люта зима
2
Скажи мені де сонце сховалось?
Так ніби ніколи його й не було
Куди поділось літнє тепло
Що з мріями світлими сталось?
2
Чому мені важко так?
Не уявляю я жити далі як?
Ця темна і холодна ніч
Наводить на мене сум і жах.
3
Не знаю як вгамувати цей біль,
В крові моїй осіла сіла сіль.
Не знаю як втримати і пронести?
Той хрест, який мушу нести,́
4
Скажи мені де і як перейти?
Ті мости, які маю пройти.
Бо іншого шляху для мене нема ,
Бо все остудить безжальна зима.
5
Втримай в душі любов! Не впусти!
Вогонь, який маєш ти
До холодних сердець донести.
Ним зігріти душі й тіла,
Щоб участь твоя пуста не була.
....