Ти спитаєш у мене
Навіщо мені життя
Я не знаю навіщо
Напевно,щоб далі жити
Бо у мене немає
Якогось сенсу буття.
Мою долю ніколи
Вже не змінити.
Ти простягнеш долоню
Я за неї вхвачусь
Я триматимусь доти
Допоки не відпущу.
Я щосили,чуєш,щосили
Тебе прошу
Я боюсь загубити тебе
Не відпущу.