купуєш ніч, та сонце на продаж
голому небу, де купа людей
і ти будеш там, ну що поробиш,
слухай, у мене є кілька ідей.
Спи і мрій, та знай ти людина,
розпалюй вогонь, гори і вмирай.
Спи і мрій, син іншого сина,
ти поки гориш, повіриш у рай.
маленька хиба та більша сльоза
віддає тіло річці, до океану біжить,
ти любиш дощ, та навіщо гроза?
досить води! я чув, недалеко розтанув лід.
Спи і мрій, що твій ранок настане
зійдуться в одну сотні тисяч доріг
Спи і мрій, мати іншої мами
поки ти любиш, не значить, що гріх.