Залізна книга спогадів закрита
Виходить дія термінів зручних
Немов чуже життя було прожите
Капітуляція всіх млинів вітряних
Бо є мета лишити повз дороги камінь
На добру згадку молодим вітрам
Закодувати їм своє вітання
У ароматі диких літніх трав
Бо є ще час потроху приспускати стяги
Поставити три крапки до пори
Коли старі ідеї немов фарби
Лишаються в картинах на стіні