Про московських, про попів,
напишу по-по свинські,
Щоб піп здурів, читать не вмів,
Напишу українською.
Всіх попів на рашастан -
"ІстЄричну родіну",
Щоб кожен піп знайшов пристан,
І попиху - гадіну.
Не день, не два, а тут і зараз
"Пачуствуйся хазяїном"
Хай вітер дує їм у парус,
За "Упакой" поставлю їм.
Хай проповідують свій мир
Путлєру на вухи,
Сивіє лисий Володимир,
Від такої "Прухи"!
Заборонить "Кагебархат"-
Страшну організацію,
Щоб знав навік проклятий гад
Терористичну націю!