Вон оно какоє "дєло",
Он воно "в чьом суть".
Кусай язик "прі дєлє" смєло,
Бо дєлом зветься, коли сруть.
Кусай язик, коли "случайно"
Побачиш сучку з кобєльом,
Послєднім зветься слово "крайній",
"Послєдній" їздить "за рульом".
Канєшно любиш слово "єслі",
А єслі "єслі" замінить "Якщо"?
Тоді труси не трєснуть в крєслі,
случайно сдєлав "коєшо?
Ну, ізвіняй, так получілось,
Послєдній раз вкушу язик.
Як сучка з кобєльом случілась,
Стирчить язик в зубах, бо звик!