Я ПРОГАНЯЮ ТИШИНУ
Я проганяю тишину вночі і її зовсім не хочу знати.
Тебе лише хочу одну та твої очі таку безшабашну я хочу мати.
Ти безшабашна та різка на повну голову,
Ну так ж не можна, ти не одна така моя голубка,
Нам не потрібно між нами сорому тому, що ти така як я,
А я такий як ти, не будемо як губка!
Не буду тишину я проганяти, якщо ти будеш в ній стояти,
День та ніч ми разом будемо зустрічати і проводжати та один одному завжди усе на світі прощати.
Тоді ми зможемо до старості один одного любити й поважати!
І що таке ця ніч, цей день, коли тебе поруч немає?
Я знаю точно, що людина страждає,
Коли поруч дорогої половинки немає!
03.08.2015 р.
А. Рогуля