У скронях удари бунтівної крові
Дорогою до дому
Наші зустрічі невипадкові
Ми не розкажемо про це нікому
Дорогою до дому
Зупинилися усі автомобілі
Шепотом перпедсвітанкової втоми
Дорожні вогні догоріли
І далі все як ти хотіла, тоді
Як ми разом співали ті пісні
Все було наче уві сні
Під сонним сріблом місячного тіла
І проза вся лишилась на папері
Дорогою до дому, я чекав
Коли зачиняться твої двері
І у партері не лишиться вільних лав