твої образи ніби і не бачу
чому ж так тягне в бік розпусти і брехні
так важко розповісти що це значить
чому слова у тебе все німі
боїшся розказати що кохаєш
тоді не смій писати слово -я люблю
не смій бо ці цитати чогось варті
це зовсім різне
це тобі й мені
ота болячка що прийшла нестримно
це той амур що стріли недоніс для нас
а лиш натяком прошепотів невміло
гартуйтесь готуйтесь настав екстаз
не треба напиши що дійсно відчуваєш
крізь роки розлуки крісь призму думок
так хочеься нарешті правду відчути
так хочеться клубок розпутатиі і зробити крок