Діти ночі, вони близько
Ось і Баторі біжить
І на землі сьогодні слизько
Бо десь там Дракула кричить.
Ван Хельсінга не викликали
Але навіщо його тут
Від болі люди аж кричали
І чувся його серця стук.
А ми лиш люди поміж ними,
Даруємо вампірам кров.
І скажем вам словами цими:
" Вони не поважають нас немов"