Вставай, народе мій
Рідний, український!
Проснись від сну і дій,-
Не раб ти є чужинський.
Не май надії на земних
Мужів й царів великих.
Гроші й влада роблять в них
Душі звірів диких.
Уста говорять їх брехню,
А очі навіть не моргають.
Себе ведуть у западню,
В домовин кишені не бувають.
Твоя Вкраїна є єдина
Велика і свята земля.
Божа Мати є та Берегиня
Захистить від дій Кремля.
Тому нікому не корись,
Тільки Богові віддайся!
До Нього серцем притулись,
Бути з ним старайся.