"За 3 дні я зупиню війну!"
"За 4 - піднімлю країну!"
Ми повірили вам. Ну і ну...
Як ми були такими дурними?
Ви казали: "Ось нове життя!"
Попередили: "Легко не буде."
Результат як завжди -ніх*я!
Зла країна й ошукані люди.
Пісня Скрябіна вельми сумна,
Але, знаєте, правди там повно.
І питання стоять не дарма.
От скажіть нам: ви хто і за кого?
Якщо ми - то сини козаків,
Отже наш президент- то є гетьман,
Та попереду наших бійців
Ви не йдете ні другим, ні третім.
Я не бачив ще вас на фронтах,
Як і ваших синів і онуків.
Ви зануритесь далі " в ділах"
Навіть нам не покажете й руку.
В вас мільйони, зізнайтеся, є.
Так чому, як боєць у шпиталю,
Весь народ все що є віддає,
А від вас лиш слова і медалі?
На словах ви - новий Пілігрим!
"Тимчасово" і "Будуть розбиті".
А по факту - відібраний Крим,
Сотні жертов і кодло бандитів.
Може жорстко але "Не п*здіть!"
З нами годі вже в хованки грати!
Як народ всадовив вас - сидіть,
Ми ж вас можем так само і зняти!
http://vk.com/ak.virshi