Чи ми погані й такі грішні
Та все не правильно ідем.
Дай відповідь мені Всевишній:
В рай чи в пекло ми повзем?
Чи оступилися назавжди
З дороги тої, що могли
Прожити так, проспавши,
Забули те, хто предками були.
Що Україна не країна,
Такої й бути не могло
І землі ці лиш «гаспадина»
У тім і є все його зло.
Де ж Русь свята поділась?
Куди її вже занесло?
Чи її ніколи не святили
Й Володимира ніколи не було?
Де правда, а де кривда?
Що ж тоді в минулому було?
Де ж ті ангельські крила?
Сатанинське знищить зло!
Боже, Боже милий,
Розум мій ти просвіти!
Смирення дай і сили
Лиш воленьку Твою нести.