Любов має велику силу -
З любов’ю минається біль,
Бо зцілює душу і тіло,
Найкраща усіх лікарів.
Дарує весну і надію
І віру у завтрашній день,
Таємнії здійснює мрії
І кружить життя – карусель.
Прощає, ревнує, голубить,
Гірчить, а солодка, як мед,
Забуті тривоги пробудить,
До звершень великих веде.
В любові життя зародилось,
Вогонь цей горить, поки світ -
Десь жаром палає, десь тліє,
А часом і в жилах кипить.
Любов наче буря, мов повінь,
З кристаликів робить дива -
Руйнує і плавить по новій
І вічна вона, як душа.
24.06.2015