Світ давно вже не мій
Світ давно вже змінивсь
Він вже став не такий
Коли я народивсь
Я поглянув на те
Де і як я живу
І поглянув на них
Всі «боги» куражу
Так і ваблять вогні,
Що зривають вони
Й зрозумів я одне
Не дістать їх мені
Але кожного дня
Я дививсь в далечінь
Там де доля моя
Там є сотня причин
І змінитись вже треба
Та я не зумів
Так і мовчки блукаю
Між тисячі слів
Там де я народився
Туди я вернусь
Світ давно вже змінився
А я не змінюсь…