А я просто тебе люблю
А я просто тебе кохаю
Ти для мене політ фантазій
Сенс життя ти для мене-кохаю
Так багато на небі зірок
Кожна зірка то чієсь кохання
Кожна зірка то чієсь життя
Кожна зірка то чієсь зізнання
Як далеко мені до зірок
Так далеко до твого кохання
А я просто тебе люблю
А я просто тебе кохаю.