для того, щоб сумувати за тобою - життя надто довге.
бо в тобі ж скільки ніжності, хлопчику... вистачить не на одну.
і поки я дихаю, дихаю я з тобою
а значить, я виграю ще не одну війну.
кажуть, дівчинки, яку ти знав, немає більше.
її геть не впізнати, віриш? це так страшно.
її хтось підмінив. вона стала зовсім іншою.
нелюдиною. дикою-дикою пташкою.
для того аби обіймати не тебе - життя занадто коротке.
бо в тобі ж скільки зорь, хлопчику. стане не на одну галактику.
бог завив в мені голосно й голодно сірим вовком.
бо вже вкотре забрів до моєї холодної Арктики.
кажуть, бог вже давно ходить серед нас і всміхається дітям,
зазирає у вічі тим, хто не вірить у нього.
він, здається, по троху і сам вже втрачає віру.
він не бачить для кого тут бути богом.