Ти просто напиши мені листа,
я не отримаю його ти ж добре знаєш.
Десь в серці поселилась пустота..
вагаюсь: ти існуєш чи немає?
Я зб'юся з ніг.. знайти мені не час..
проте шукаю, спрагло і натхненно.
В руках у мене б'ється пульсом шанс,
і те, що ти живеш я знаю певне.
Зустрінь мене.. зігрій мене.. прийми..
Я бігтиму босоніж - стане сили.
Кричу.. Знов падаю.. Ламаю все в друзки,
так хочу вірити у те, що відболіло.
Повір мені.. і я не підведу..
Скажи, що я твоя натхненна муза.
Ти знаєш я ніколи не втечу,
нам рано говорити - ми лиш друзі.
Згадай мене.. торкнись на мить руки..
я не відчую доторку - він в серці.
Благаю знову напиши рядки,
ця драма нехай ехом ще озветься..