не питай!
чому нам так важко ставати дорослими?
чому всі навколо змінюються?
і чому всі ходять в туфлях з хамелеонової шкіри?
не питай!
чому пінгвінам так важко бути одними в Антарктиді?
чому консерватори взимку роблять консерви,
а німфоманки вперше зробили перерву?
чому очі сконцентровані тільки на рекламу і знову на рекламу?
і чому люди вірять не Ісусу, а мільйонам іншим Богам?
не питай!
просто ступай на хмару, а потім ще раз на хмару
як малий Капітошка
і коли він провалиться крізь ті хмари
він продовжує падати в океан
і під час польоту слухати, як маленький Бетховен грає увертюру своїй першій коханій.
він не питає в кожного перехожого чому всі навколо змінюються
чому він стає дорослим...