найкращий час для всього був учора
коли падав дощ і світило сонце
коли на розі чекала доля
а на перехресті зіткнулись щастя і нещастя
учора зірки розташувались за фен-шуєм
дощ падав в іншій частині півкулі
а сонце проклало тобі червону доріжку
найкращий час ти оминув за власним бажанням
тебе не прив'язали до електричного стільця
автобус прибув на зупинку за графіком
настрій налаштувався на плідну роботу
відносини з усіма були на вищому рівні
а ти просто не повернув за ріг
і залишився стояти на місці
а хтось відібрав в тебе частинку того
що ти вирішив знехтувати
найкращий час для всього був учора
це ти знову скажеш завтра
після обіду
коли щось піде не за планом