можливо вчора щось там змінилось,
можливо ти вірив, що то є взаємно
насправді бажання спалило натхнення
і та моя радість лиш кучка вітхнення
слова ті жорстокі скажу я лиш раз
мені не так шкода, бо не у перший час
ти знав на що йдеш, а може і ні
я ж знала про кінець - тому слово "прощай"