Родимка на тілі,
у нічній всесилі,
в нетрях золотого
духу перемоги.
Зламані на віки,
втома від опіки
й батьківського права
на чужу державу.
Мама чує доньку,
"если крик тот - звонкий"!
Тато зрозуміє,
"взгяды хоть иные".
Вище родового
дерева святого
віра православна.
Скажеш: "Вот и славно!"
Нам звучить молитва
гордо й вольовито
в кожного на мові,
що й рідна колискова.
"Гимн большой, могучей"
тут розбивсь об кручі.
Божа власть Гундяєва,
як страшена кара нам.
Вивести б хотіли
родимку на тілі.
Та руки погоріли.
Копайте ви ...