Невчинений - досвід
Повернення - втрати
Загублене - щастя
Ніяк - не впіймати...
А можна - миттєво
Цей досвід - пізнати
Пірнути - у нове
Старе - поминати.
Наповнення - Віри
Життям - аж по вінця
Незнаного - знАння
Собі - здивування...
Невчинений - досвід
До світу - зізнання
Гріхів - покаяння
Любові - зростання...
Не відаю - досі
У серці - смирення
До Бога - благання
Себе - приєднання.