безліч слів,
але жодного влучного.
попросив передати сіль-
прісний смак наскучив,
бо тепер вже нема..!
тепер вже не ти
і навіть не копія.
термальні джерела бурлять в середині нас
так, це кінець фільму.без допінгу.
немов топінги до морозива шоколад чи
смородина.
я ж не міг, ти вже спиш,
і година. ця година нічна так довго тягнеться..
поїзд електро й білет,
а тобі дістанеться
місце у пустому вагоні
із немитими шибками,
із твердими стільцями,
їдким солодким повітрям.
серед тисяч слів так і жодного влучного
ми без сердець та очей,
на пероні,
і тепер вже без нутрощів.