Здається, в мені живе Ангел...
Він розриває в мені сум,
Щей усміхатись заставляє,
Коли я біль в собі несу.
Він поборов в мені пітьму
І запалив крізь всю - свічу...
Обрав мене, скажи, чому?
І місію несеш яку?
Тут так нелегко, бачиш сам...
І матеріальне бере вверх.
І забирає час в обман
Ця сіроденна круговерть...
О Ангел мій, я часто плачу...
Лиш Ти, мій світлий, не хвилюйсь.
Я все зумію, я пробачу...
І за ворогів я помолюсь...
Я так люблю, Ти відчуваєш?...
Мій Друг від Бога на землі...
Тобі я вірш пишу. Читаєш?
Чи Ти все пишеш, лиш в мені?)
18.05.15. 23:14