Світ очей, мов скелець,
Світ закритих вух,
З конфеті хурделиць,
Бурштинових мух.
Електричне сонце,
Деренчливий сміх,
Зашкарубле серце
В грудях ватяних.
Світ гумових щічок,
Дерев'яних вій,
Паперових свічок...
Штучний світ цей – мій –
Міг би оживити
Ти теплом долонь,
І в моєму світі
Запалить вогонь, -
Але ти не хочеш,
Я тобі – ніщо,
І ти ніколи не подаруєш мені навіть крихітної іскорки тепла своєї душі...
~2002
Анно Доміні відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Це ви про плагіатора? Взагалі-то він помістив 6 віршів, і з них 3 - поцуплені. Але я оперативно зреагувала Ну і він - так само. Так що хай живе
І щодо брехні - по-всякому буває. Може збрехати, а може - і ні.
хай шепіт Тихого океану оберігає сни вашої землі, яка гостинно приймає вас, і привітна, і дарує прихисток снам вашим.
(а капосників називайте по імені, таких виводити на чисту воду треба)
Анно Доміні відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
(Та бог з ним - він засоромився і плагіат видалив - отже, ще не зовсім втрачена людина )