Київ вже давно був стольним градом,
Русь Київську світ всенький визнавав,
А де нмні Моска - квакали жаби,
Літала там кусюча мошкара.
Князі вкраїнські заживали слави,
Будуючи фортеці та церкви,
Московіти ж,наче ті татари
Набіги здійснювали на землі чужі.
Росія згодом була"старшим братом"
Усім народам й Україні теж.
А нині вона стала гірше ката,
Загарбницьку війну підло веде.
"Душила" слово й пісню українську,
Не мала нас ніколи за людей.
За розбрат,зло та смерть не забариться
Господня кара,скоро вбивць знайде.
В крові,що пролили на землях наших,
Потонуть терористи вже самі,
Бо прокляли усі їх матері,
Терпіння переповнилася чаша.
У боротьбі за волю - ми єдині,
Із нами правда,то ж із нами Бог,
Настане мир,свобода і любов.
Героям слава!
Слава Україні!