Можна літати, не маючи крил
І досягати найвищих вершин
Знати, що там угорі - ти живий
Й не повертатись більше до людських меншин
Люди казатимуть, що ти псих
Що не вмієш жити, як всі
А насправді політ - це лиш вдих
Який виводить тебе з метушні
Та що б там хто не говорив
Життя твоє - літай
Бо відірвавшись від землі
Ти потрапляєш у власний рай